Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Wake up!

Μια σειρά από ελεγχόμενα και σχεδιασμένα γεγονότα οδήγησαν στην ύπνωση εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν όσα ακούνε από τα ΜΜΕ, ψυχαγωγούνται από ανούσιες ασχολίες, δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές εξελίξεις και έχουν πείσει τους εαυτούς τους πως η κυβέρνηση θέλει το καλό τους.
Τελικά, ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.
Άλλωστε αυτός ήταν ο στόχος απ'την αρχή. Να αχρηστεύσουμε εμείς οι ίδιοι τις δυνατότητες μας, να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας.
Σιγά-σιγά συνηθίζουμε στο να μας ελέγχουν. Reality shows στην τηλεόραση, όπου οι παίκτες παρακολουθούνται επί 24ώρου βάσεως από κάμερες! Το αποτέλεσμα? Ο απλός πολίτης συνηθίζει στην ύπαρξη τους.
Στην Φλόριντα βρέθηκε η 1η οικογένεια που πραγματοποίησε την εμφύτευση μικροτσίπ RFID.
Αυτό το μικροτσίπ θα περιέχει όλες τις προσωπικές τους πληροφορίες και θα μπορεί να εντοπιστεί μέσα σε δευτερόλεπτα, αλλά και να απενεργοποιηθεί αν ο κάτοχος του δεν πράττει σύμφωνα με το συμφέρον της εξουσίας.

Που φτάνουμε τελικά?
Σε λίγα χρόνια θα ζούμε σ' ένα κόσμο όπου κάθε ανθρώπινο δικαίωμα θα έχει καταργηθεί.

Και θα φταίμε εμείς γι'αυτό.
Γιατί δεν σκεφτήκαμε όταν έπρεπε.
Δεν εναντιωθήκαμε όταν έπρεπε.

Εσείς τι προτιμάτε?



3 σχόλια:

  1. Έτσι γίνεται, τουλάχιστον το έχουν καταλάβει πολλοί ότι η παγκόσμια εξουσία δεν αργεί. Πρέπει να ξυπνήσουμε όπως λες κι εσύ, να ζούμε ξεχωριστά κι όχι μαζοποιημένα για να μπορέσουμε να αντισταθούμε στο RFID.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη η κοπελα μια μερα θα παει πολυ ψηλα!τετοιους ανθρωπους εχουμε αναγκη!τετιους αγωνιστες!..γιατι εχουμε πολλους αγωνες μπροστα μας ακομα για να κερδισουμε πισω τη ζωη που με την αδεια μας μας κλεβουν "εκεινοι"!ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ!ενημερωσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα αργησει η ωρα που θα εχουμε "τηλεοθονες" ,οπως λεει καποιος που θαυμαζω, στο σπιτι μας...Τα πρωτα δειγματα εινΑΙ εδω μπροστα στα ματια μας...Αρνουμαστε να το συνηδειτοποιησουμε...
    Ποιος θα αρχισει την αλλαγη?ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή